Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvordan kan jeg finde det, jeg leder efter på dit websted?

Svar: Hvis du leder efter noget specifikt på skotskmall.com, skal du prøve at indtaste dine søgeord i søgefeltet i øverste højre navigeringslinje. Søgefelter er placeret på næsten hver side i vores onlinebutik. Indtast blot navnet på det produkt, du leder efter, eller indtast varenummeret, og klik på ikonet "Søg" til højre. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du leder efter og gerne vil se mange sexede muligheder, kan du prøve at surfe ved at klikke på kategorierne under søgefeltet. Når du klikker på vores hovedkategorier, vises underkategorier under hver sektion. Når du finder et emne, der interesserer dig, skal du klikke på titlen eller billedet af varen for at se dens detaljeringsside. Her finder du flere oplysninger om varen, herunder pris, farve og størrelse.

 

Q: Hvordan opretter jeg en konto?

A: Brug linket "Registrer" øverst på vores hjemmeside.
Så følg simpelthen anvisningerne for at fuldføre opsætningen af ​​din konto. Dine oplysninger sælges aldrig til andre firmaer og holdes helt private.

 

Q: Er mine personlige oplysninger sikre?

A: skotmall.com mener at levere en sikker og sikker shopping oplevelse til alle kunder med strenge og effektive sikkerhedsforanstaltninger på vores hjemmeside. Det er vores politik at ikke sælge eller på anden måde udveksle privat information, f.eks. Dit navn, kreditkortnummer eller adresse til tredjepart. Vi bruger VeriSign SSL til at behandle dine kreditkortoplysninger.

 

Q: Accepterer skotskort.com kreditkort og debetkort?

A: Vi accepterer Visa, MasterCard, American Express, Discover kredit-og betalingskort. Vælg hvilken af ​​disse du vil bruge, og indtast derefter kreditkortnummer, udløbsdato og CVV-kode. Indtastning af dine kreditkortoplysninger på vores hjemmeside er helt sikkert. Se venligst vores privatlivspolitik for yderligere information.

 

Q: Hvordan kan jeg vide, at min ordre er blevet placeret?

A: Når din ordre er blevet placeret, vil du modtage en ordrebekræftelse via email.

 

Sp .: Kan jeg foretage en ændring på min ordre, tilføje et emne eller foretage en adressekorrektion?

A: På grund af vores høje volumen vil alle ordrer, der behandles, gå direkte til forsendelsesgaden inden for få minutter efter, at ordren er sat for at få det sendt til dig hurtigst muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din bestilling, når den er blevet placeret og overdraget til vores lager. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, før du bestiller.

 

Sp .: Vil jeg mailes mit sporingsnummer, når min ordre er sendt ud?

A: Ja, du har sendt dit sporingsnummer, når ordren er blevet godkendt til skib, tildelt et sporingsnummer og overdraget til lageret til forsendelse. Bemærk: Selvom din ordre er blevet markeret afsendt, og du modtager denne bekræftelse af e-mail, kan du lade op til 48-72 timer for at spore oplysninger for at være tilgængelig.

 

Q: Hvordan kan jeg kontrollere status for min ordre?

A: Følg linket på din ordrebekræftelsesside, opdateret sporingsnummer eller log ind på din konto for at se den mest opdaterede ordrestatus, eller blot kontakt vores kundeservice. Vi har også live chat kundeservice repræsentant i forretningstiden fra 9 am-5pm PST tid mandag-fredag.

 

Sp: Hvad sker der, hvis jeg ikke fik mine sko, men fedex tracking siger, at den er blevet leveret?

A: Kunderne skal ringe til vores kundeservice, så vi kan indgive en FedEx Claim. Det tager normalt 7 til 14 hverdage for FedEx at behandle kravet. Hvis kravet er godkendt, kan kunden enten få fuld refusion eller Forplay kan sende ordren igen med underskrift påkrævet. Hvis kravet ikke er godkendt af FedEx, modtager kunderne halvdelen af ​​købsordringsbeløbet som butikskredit.

 

Q: Jeg har indtastet den forkerte adresse, hvad kan jeg gøre for at få pakken sendt til den rigtige adresse?

A: Vi kan ikke ændre nogen ordre, når den er blevet sendt og sendt til vores lager til forsendelse. Men hvis din ordre allerede er afsendt, kommer din ordre tilbage til os som uoverkommelig. Et fragtgebyr trækkes fra kreditbeløbet på alle uopkrævede og ikke leverbare ordrer.

 

Q: Hvornår vil min ordre ankomme?

A: De fleste sko er på lager inden for 24 timer, leveres inden for 2-10 hverdage. Du modtager en email med sporingsoplysningerne, når din ordre er afsendt. Bemærk, at det kan tage op til 24 til 48 timer til at spore oplysninger, der er tilgængelige fra rederiet.

Alle varer, der angiver "Skibe i 3-4 hverdage" under Tilføj til taske, tager yderligere 3-4 arbejdsdage at forlade vores facilitet. Disse varer kan ikke sendes samme dag som ordren er placeret. Hvis hurtigere tjenester vælges for disse varer, vil den komme i kraft efter 3-4 hverdage til behandling. Se venligst vores forsendelsesside for mere fragtoplysninger.

 

Sp: Hvordan kontakter jeg dig, hvis jeg har et spørgsmål?

A: Vi kan ikke ændre eller annullere din ordre, når den er blevet overdraget til vores lager. Det er umuligt at finde en ordre ud af hundreder, der afventer forsendelse.

På grund af vores høje volumen går alle ordrer, der behandles, med det samme direkte til forsendelsesgaden inden for få minutter efter ordren er afsat for at få det sendt til dig hurtigst muligt. Vi kan ikke ændre eller annullere din bestilling, når den er blevet placeret og overdraget til vores lager. Sørg for, at alle oplysninger er korrekte, når du bestiller.

Hvis kunden nægter at acceptere pakken ved levering, vil kunderne modtage butikskredit (mindre fragt og håndtering) og et tillæg for returforsendelse

Hvis du ikke er tilfreds med din ordre, kan du udskifte eller returnere varen (hvis det er relevant). Se venligst vores retur / udvekslingspolitik for yderligere information.

 

Q: Hvad hvis varen jeg købte ikke passer?

A: Hvis du ikke er tilfreds med din artikels passform, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags. Kunderne er dog ansvarlige for returforsendelsen og sikrer, at varerne sendes tilbage til os. Som et høflighed til vores andre shoppere beder vi om, at alle varer bliver prøvet på dine sko. Vi betaler for fragt af udskiftede reservedele tilbage til kunden en gang pr. Bestilling. Skriv mere information, læs venligst vores hele returpolitik.

 

Q: Hvad hvis jeg ikke kan lide varen jeg købte?

A: Hvis du ikke er tilfreds med din artikels passform, er du velkommen til at returnere eller bytte den. Alle returneringer skal indeholde deres originale emballage og tags. Kunderne er ansvarlige for, at varerne sendes tilbage til os. Skriv mere information, kontakt os venligst.

 

Sp: Hvordan laver jeg afkast?

A: Hvis du gerne vil returnere, skal du returnere varen (e) med en kopi af fakturaen og returautorisationsformularen. Retur kan sendes til adressen angivet på toppen af ​​fakturaen. Se venligst vores retur / udvekslingspolitik for yderligere information.