Udveksling og retur

Vi ønsker, at du er helt tilfreds med dit køb

Tjek venligst det så hurtigt som muligt efter modtagelsen, og vær venlig at åbne tilbehør, før du kontrollerer hovedelementet (e) for størrelse. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, vil vi gerne bytte eller returnere det underkastet denne returpolitik. Gratis 365-dages retur. Ret noget af en eller anden grund i op til et år efter du har købt det. Vi giver dig en erstatning eller en fuld refusion.

 

Sådan returnerer du en vare i Storbritannien

1. Udfyld returformularen og udskriv en freepost-etiket.

2. Pak dit retur sikkert. Medtag så meget originalemballage som muligt.

3. Tag det til posthuset og bede om et certifikat for udstationering.

4. Dit afkast vil blive behandlet, og en erstatning eller en refusion vil blive udstedt.

 

Returpolitik

Du kan inspicere og prøve varer på en måde, der ville være muligt i en butik.

Hvis du ønsker at returnere en del af eller hele din bestilling til refusion eller udveksling, skal du underrette os inden 14 dage efter dagen for leveringen af ​​varen. Du kan meddele os ved at indsende en returanmodning i afsnittet færdige ordrer på din konto på denne hjemmeside eller via e-mail eller telefon.

Kunderne modtager muligvis ikke en fuld refusion, når de har en intim karakter

Det eneste vi spørger om er at sende den originale emballage, varerne tilbage og sørge for at varerne er i samme stand.

Kunder kan muligvis ikke få fuld refusion, hvis varer returneres til os, der anvendes eller vaskes, ikke i den oprindelige tilstand med mærker intakte, med nogen mærker eller lugt (fx parfume eller cigaretrøg).

Vi anmoder om, at genstande returneres sammen med deres originale producentens emballage, så fremtidige kunder kan modtage varen som den ønskede fabrikant.

Vær venligst opmærksom på fragt ved afsendelse af varen tilbage til os. Dette er til din egen sikkerhed, hvis varer går tabt i transit.

Ret til at annullere

Du har lovbestemt ret til at annullere din ordre i henhold til Forbrugeraftaler (Oplysninger, Afbestillings- og Tillægsgebyrer) forordninger 2013. Se venligst vores Right to Cancel-side for detaljer.

 

Tilbagekøbspolitik

For anmodninger om hele bestillingsanmodninger eller aflysninger, der modtages inden for 14 dage fra dagen efter leveringen af ​​ordren, refunderer vi din betaling inklusive pakning og porto omkostninger (med undtagelse af de ekstra omkostninger, der opstår, hvis du vælger en anden form for levering end den billigste Type standard levering tilbydes af os). Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreelementerne.

For anmodninger om delvis rækkefølge, der modtages inden for 14 dage fra dagen efter levering, refunderer vi ordreelementets omkostninger. Pakning og porto omkostninger er ikke refunderes. Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreelementerne.

Hele eller delvise bestillingsanmodninger, der modtages efter 14 dage fra dagen efter levering, kan accepteres efter vores skøn og en kreditnota eller udveksling, der tilbydes. Pakke- og portoudgifterne refunderes ikke, og køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreelementerne.

Standardemballage og portokostnader for udvekslingsposter vil ikke blive opkrævet, medmindre valutaposterne efterfølgende returneres til os for tilbagebetaling, i hvilket tilfælde de vil blive fratrukket restitutionen. Ekspeditionspakker og portoudgifter til udvekslingsposter skal betales på forhånd.

 

Procedure

Hvis du ønsker at annullere en ordre under Forbrugerkontrakter (Oplysninger, Afbestilling og Tillægsgebyrer) Regler 2013. Klik her for detaljer.

For at indsende en returanmodning via denne hjemmeside, skal du logge ind på din konto, gå til 'Afsluttede ordrer', klikke på 'Returartikler' ved siden af ​​den relevante ordre, udfyld formularen og klik på 'Send returforespørgsel'. Alternativt kan du kontakte os via telefon eller email med dit bestillingsnummer, hvad du vil returnere og hvorfor du ønsker at returnere det.

Derefter modtager du en email med din Return Request ID samt instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os.

Vi er enige med dig om enten at refundere, erstatte eller bytte varen under forbehold af tilgængelighed.

Venligst send returartiklerne tilbage til os uden unødig forsinkelse an