Om os

Et utroligt øje til hvad der er næste i mode. En lidenskabelig drev til at overstige forventningerne. I mere end 100 år har vi arbejdet for at levere den bedst mulige shoppingoplevelse og hjælpe vores kunder med at udtrykke deres stil - ikke bare købe mode.

Hvis du er besat med at løbe og vil købe et par komfortable sko, så er det her, du skal være skotmall.com. Hjemmet til alle de store adidas og Nike sneaker udgives i Storbritannien og Europa. Vores heltid, venlig Personalet er dedikeret til at besvare dine spørgsmål og vil reagere på enhver telefonsvarer eller e-mail, der modtages inden for samme arbejdsdag, syv dage om ugen.

De nervøse eller ubehagelige med at foretage et online køb har intet at frygte, når de handler hos skotmall.com. På skotmall.com behandles alle transaktioner med 256 bit SecureTrust SSL-kryptering, der sikrer, at dine oplysninger er private og utilgængelige for potentielle hackere og identitetstyve. Når du bestiller hos skotmall.com, kan kunderne være sikre på, at de valgte varer er på lager og afsendes samme arbejdsdag. På skotmall.com er ordrer ikke kun garanteret at blive leveret, men de garanteres at blive leveret hurtigt.

Vores løfte til dig

Vi garanterer, at alt, hvad vi sælger, spanker nyt.
Vi sælger kun ægte produkter fra autoriserede kilder.
Vores idé er at få de mest efterspurgte sneakers til den rimelige pris. Nem shopping proces, hurtig forsendelse og professionel kundeservice er vores gyldne regler.
Vi sælger ikke forfalsket, kopier, parallelimport, sekunder eller handler snavsede genstande.
Vi er lidenskabelige med exceptionel kundeservice: hurtig, venlig og professionel.
Vi vælger de bedste produkter, der er tilgængelige for at give dig overlegen kvalitet og enestående værdi.
Vi søger på planeten for at give dig de bedste sko. Stort antal sko rabat på salg uk her.
Vi tilføjer konstant nye varer til denne hjemmeside, så kom og besøg os igen snart.

Driftstimer

Du kan handle på vores hjemmeside 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.
Vores kontor åbningstider for kundeservice er 9:00 til 17:00 UK tid, mandag til fredag, eksklusive engelsk helligdage.
Vi tilstræber at svare på dine e-mails og eventuelle telefonbeskeder inden for en arbejdsdag.

Vi tror, ​​mode er en forretning med optimisme, og i den ånd fortsætter vi med at vokse og udvikle sig. Gratis fragt og gratis afkast, mobil shopping og spændende nye detailpartnerskaber giver os fortsat muligheder for at betjene flere kunder på flere måder med en frisk, relevant shoppingoplevelse og inspirerende stil. Modeændringer. Shoppingændringer. Vores engagement til glade kunder gør det ikke.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, eller bare lyst til at chatte, tøv ikke med kontakt os. Vi er ikke kun venlige, men helt diskrete, og vil gøre vores bedste for at sikre, at du har den bedste shopping oplevelse muligt.